Direktlänk till inlägg 29 maj 2019

Äntligen fått ett nytt läkarintyg

Av Susanne Nietula Edenvik - Onsdag 29 maj 03:49

Igår 28 maj kunde jag iaf äntligen lämna in ett nytt läkarintyg till nya chefen. Det förra gick ut 30 april...
28 dagar försent!! Pinsamt tycker jag! Men jag har verkligen gjort vad jag har kunnat. Det är vc som krånglat. Men bättre sent än aldrig. Som tur är så är chefen peppande och förstående.

Så nu är det här överstökat. Nu är ska jag bara försöka jobba bort en ny diagnos, medelsvår depressiv episod, som står inskrivet i läkarintyget och alla nygamla symtom som förvärrats under de senaste sex veckorna.

Här är depressionstestet så kan du själv testa om du är i riskzonen:
http://edenvik.bloggplatsen.se/2019/05/28/11610847-deprimerad-depressionstest-phq-9/

Här är stresstestet så kan du själv testa om du är i riskzonen:
http://edenvik.bloggplatsen.se/2019/05/24/11610293-stresstest-keds/

Jag hade tyvärr jättehöga poäng i båda testerna nu i maj. Men det står inte med i läkarintyget. De måste ha gått på de tidigare testresultaten i april. Spelar ju ingen roll bara jag själv har koll var jag ligger och får förståelse för mig själv.

Stress äter så mycket magnesium så jag tror jag har hundra hjärtan i kroppen. Jag som klarat mig utan hjärtmedicin i 5 år!! Men jag ska kämpa för att dämpa mitt takykardi hjärta på naturlig väg, igen.

Ångesten har förvärrats. Psoriasisen har förvärrats. Tinnitusen har förvärrats. Smärtan i kroppen är högre igen pga att jag är så fruktansvärt spänd och stressad.

Blir till att boosta ännu mer med magnesium än vad jag redan gör. Jag äter magnesium, jag smörjer med magnesiumolja och jag badar i magnesium. Tur jag köpte hem en ny 25 kg säck med magnesium nu i maj.

Magnesium är verkligen en mirakel mineral. Bra mot det mesta. Jag önskar fler förstod det. Läs mer här:
http://edenvik.bloggplatsen.se/2019/05/28/11610849-magnesium-kan-hjalpa-bra-mot-depression/

Jag är mycket tacksam att ALLA runt mig i min sjukskrivning har ett bra bemötande mot mig. Alla är trevliga och förstående. Det är resurserna det brister på.

Tillslut kommer allt bli bättre. Synd att man ska behöva bli sjukare...

Dagens tänkvärda:
Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark!
Jag

#manbehövervarafriskförattvarasjuk #cervikalspinalstenos #ryggmärgenikläm #utmattad #utmattningssyndrom #stressbelastad #deprimerad #tinnitus #takykardi #hjärta #psoriasis #magnesium #läkarintyg #sjukskrivning #talblirtillskrift #hittadrivkraftiångest

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Nietula Edenvik - Onsdag 12 juni 09:32

  Sovit ruskigt dåligt inatt trots husbil, kedjetäcke och binjuremusik. Vaknade till riktigt rejält åskväder. Blixtrarna och dunder var täta och regnet vräkte ner! Synd jag inte kunde fotografera någon av alla blixtar. De var riktigt snygga!! ...

Av Susanne Nietula Edenvik - Tisdag 11 juni 06:56


  Min pepphjärna drar igång jättetidigt varje morgon. Typ: Go’morron, go’morron! Ny härlig dag!!! Härligt att vakna tidigt varje morgon. Jag mår inte bra av att ligga länge i sängen då får jag bara ondare. Så mig passar det bra att vakn...

Av Susanne Nietula Edenvik - Måndag 10 juni 06:37

  När jag vaknar så liksom rullar jag ur sängen. Varje morgon är olika med ryggmärgen i kläm. Men de flesta morgnar känns fötterna bortdomnade och hälarna känns inte alls. Tar lång, lång tid för mig att kissa, det bara droppar sakta ut. Jag försöke...

Av Susanne Nietula Edenvik - Tisdag 4 juni 06:25


  Morgonyoga vid havet Ännu ett hjärta... Kärlek finns i många former. Man behöver bara öppna ögonen och se tecknen som dyker upp lite överallt. Igår på vägen till dagens morgonyoga plats.(Lägg in film) Alltså vilken atmosfär... dofterna ...

Av Susanne Nietula Edenvik - Måndag 3 juni 09:36

Semester!! Längtan efter havet för oss neråt landet. Igår kom vi fram till havet. Vilken känsla!!! Å vad jag behöver det här!! Nu ska jag verkligen återhämta mig från vårens alla j-a bekymmer. Havet, enkelhet, husbilsliv och fric...

Language

Pinterest

Presentation


Hej där! Här är min blogg =)
Här kommer jag skriva om livet med Cervikal Spinal Stenosis. Jag gör allt som står i min makt för att läka naturligt. Är utmattad sen 2016, därför är min aktivitet ojämn i bloggen. Men ska blogga när jag får lite ork.

Viktigt att läsa!

Sök i bloggen

Fråga mig GÄRNA

57 besvarade frågor

Kategorier

REGISTER

Arkiv

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Hjälpmedel

Länkar

Sevärda Film-klipp

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Flagcounter

Flag Counter

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se